Jump to content
Argus WoW Best Legion Server
  • 0
Darko

Cant log in! Please HELP!

Question

I followed all steps and i get this message.

I use my email and password  from registration to log in ... Can someone of moderators check my account and see what is the problem?

Please help me! Thanx!

error (2).png

Share this post


Link to post
Share on other sites

12 answers to this question

Recommended Posts

  • 1
Posted (edited)
3 minutes ago, Darko said:

Greetings Life,

I dont have any antivirus and I use Windonws 10, I turned off firewall but that didnt help neither...

Is this file you are asking for?

ArgusWow.wtf

if you can you should try and allow the program through the firewall to be run, also make sure to run it as admin

 

Can you send the arguswow.wtf in plain text instead of the file itself so that i can take a look onto it.

 

Also did you download our launcher and installed the client successfully under C : ?

 

Edited by Life

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Greetings, Darko.

 

Several issue can cause this problem such as, your firewall blocking the ip / or / and .exe , your windows blocking it and so on.

- Try to run it as admin and see if that helps, also if you can please provide me with your Arguswow.wtf / config.wtf file

You will typically find this under C:\Program Files (x86)\WoW_7.3.5_26124\WTF

 

Best Regards,

GM Life .

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Posted (edited)

Greetings Life,

I dont have any antivirus and I use Windonws 10, I turned off firewall but that didnt help neither...

Is this file you are asking for?

ArgusWow.wtf

Run as admin didnt help also...

Edited by Darko

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

"if you can you should try and allow the program through the firewall to be run, also make sure to run it as admin"

I try and I allow program through firewall and nothing, same message (BLZ51900003)

File:

SET portal "95.216.9.111:1119"
SET textLocale "enUS"
SET audioLocale "enUS"
SET installLocale "enUS"
SET hwDetect "0"
SET videoOptionsVersion "15"
SET gxApi "D3D11"
SET gxWindow "1"
SET gxMaximize "1"
SET graphicsQuality "5"
SET RAIDgraphicsQuality "5"
SET farclip "6000.000000"
SET horizonStart "1400.000000"
SET particleDensity "50.000000"
SET particleMTDensity "70.000000"
SET waterDetail "2.000000"
SET rippleDetail "1.000000"
SET reflectionMode "0.000000"
SET sunShafts "1.000000"
SET refraction "1.000000"
SET groundEffectDensity "64.000000"
SET groundEffectDist "160.000000"
SET projectedTextures "1.000000"
SET shadowMode "2.000000"
SET shadowTextureSize "1024.000000"
SET shadowSoft "0.000000"
SET SSAO "1.000000"
SET DepthBasedOpacity "1.000000"
SET textureFilteringMode "4.000000"
SET terrainLodDist "400.000000"
SET wmoLodDist "350.000000"
SET terrainMipLevel "0.000000"
SET worldBaseMip "0.000000"
SET OutlineEngineMode "1.000000"
SET lightMode "2.000000"
SET lodObjectCullSize "20.000000"
SET lodObjectCullDist "30.000000"
SET lodObjectMinSize "60.000000"
SET lodObjectFadeScale "90.000000"
SET RAIDfarclip "6000.000000"
SET RAIDWaterDetail "2.000000"
SET RAIDSSAO "1.000000"
SET RAIDDepthBasedOpacity "1.000000"
SET RAIDgroundEffectDensity "64.000000"
SET RAIDgroundEffectDist "160.000000"
SET RAIDshadowMode "2.000000"
SET RAIDterrainLodDist "400.000000"
SET RAIDwmoLodDist "350.000000"
SET RAIDterrainMipLevel "0.000000"
SET RAIDworldBaseMip "0.000000"
SET RAIDtextureFilteringMode "4.000000"
SET RAIDprojectedTextures "1.000000"
SET RAIDshadowTextureSize "1024.000000"
SET RAIDshadowSoft "0.000000"
SET RAIDreflectionMode "0.000000"
SET RAIDrippleDetail "1.000000"
SET RAIDsunShafts "1.000000"
SET RAIDparticleDensity "50.000000"
SET RAIDparticleMTDensity "70.000000"
SET RAIDrefraction "1.000000"
SET RAIDOutlineEngineMode "1.000000"
SET RAIDLightMode "2.000000"
SET RAIDlodObjectCullSize "20.000000"
SET RAIDlodObjectCullDist "30.000000"
SET RAIDlodObjectMinSize "60.000000"
SET RAIDlodObjectFadeScale "90.000000"
SET componentTextureLevel "0.000000"
SET RAIDcomponentTextureLevel "0.000000"
SET weatherDensity "1.000000"
SET RAIDweatherDensity "1.000000"
SET graphicsTextureResolution "3.000000"
SET graphicsTextureFiltering "5.000000"
SET graphicsProjectedTextures "2.000000"
SET graphicsViewDistance "5.000000"
SET graphicsEnvironmentDetail "5.000000"
SET graphicsGroundClutter "5.000000"
SET graphicsShadowQuality "3.000000"
SET graphicsLiquidDetail "3.000000"
SET graphicsSunshafts "2.000000"
SET graphicsParticleDensity "2.000000"
SET graphicsSSAO "2.000000"
SET graphicsDepthEffects "3.000000"
SET graphicsLightingQuality "3.000000"
SET graphicsOutlineMode "2.000000"
SET raidGraphicsTextureResolution "3.000000"
SET raidGraphicsTextureFiltering "5.000000"
SET raidGraphicsProjectedTextures "2.000000"
SET raidGraphicsViewDistance "5.000000"
SET raidGraphicsEnvironmentDetail "5.000000"
SET raidGraphicsGroundClutter "5.000000"
SET raidGraphicsShadowQuality "3.000000"
SET raidGraphicsLiquidDetail "3.000000"
SET raidGraphicsSunshafts "2.000000"
SET raidGraphicsParticleDensity "2.000000"
SET raidGraphicsSSAO "2.000000"
SET raidGraphicsDepthEffects "3.000000"
SET raidGraphicsLightingQuality "3.000000"
SET raidGraphicsOutlineMode "2.000000"
SET playIntroMovie "7"
SET Sound_MusicVolume "0.40000000596046"
SET Sound_AmbienceVolume "0.60000002384186"

 

"Also did you download our launcher and installed the client successfully under C : ?"

I think I did, do you wont me to give you my Teamwiever to check?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Do you run the game through the exe or through the launcher? Earlier it turned out to enter the game?
Specify mail from this account

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
6 minutes ago, Brownie said:

Change your password and try to enter the game with new data. Run the game through the launcher

THANK YOU THANK YOU THANK YOU!!!!

Best regards from me 🙂

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×